Wednesday Workout

Idag tog jag mina första stapplande ben in på gymmet för denna höst! Jag hade ett väldigt glatt sinne med en touch av nervositet. Det är egentligen konstigt hur man blir ovan så fort, och känner den där konstiga känslan av att vilja gå dit men ändå drar sig lite för det. För mig var det så idag, men av en slump tittade jag och Johan på en motivationsvideo, och efteråt bara slängde jag mig iväg på cykeln. Jag var innanför dörrarna inom 7 minuter, och gissa vad, jag kände inte alls den där knepiga känslan jag hade föreställt mig. Jag blev bara glad över att jag var där.

 

Eftersom det var mitt första pass på länge (vågar inte avslöja detaljer på hur länge) körde jag lugnt och sansat. De övningar jag körde var:

 

Squats 

Cable pull för triceps 

Magmaskin 

Armhävningar 

"Womiting cat" (magövning) 

Här är videon som jag tittade på. Jag rekommenderar verkligen att kika på den!

 

 

Nu är jag lycklig över att jag gjorde det jag bestämt mig för, och sitter med en kopp ekologiskt te med smak av citron och ingefära. Godnatt på er! 

 Kom ihåg mig?
Hej på dig! Mitt namn är Amanda, 23, och jag bor uppe i kallaste norrland för att plugga till civilingenjör. När jag inte är ute för att skotta, klappa renar eller titta på det vackra norrskenet, så tillbringar jag helst min tid med träning, vänner och böcker. Och Johan såklart! Jag använder denna blogg för att skriva min syn på vad hälsa och välmående är, och om SMINK i alla former!
HannaVic logotype