Höst is in the air!

Vilken vacker höstdag det var idag! Jag har varit lite sjuk i ett par dygn och det var så underbart att få komma ut och se hur fint det är utomhus, jag känner mig så tacksam! Efter dessutom en heldag på universitetet med Caselösningar och kvantitativa metoder var det så välbehövligt. Jag körde på lite Green healing helt enkelt. 


Jag tycker att det är så härligt att kunna gå ut på en promenad, kort eller lång, efter en dag med mycket att göra och rensa tankarna och huvudet. Ta in frisk luft och uppskatta min omgivning. Den bästa känslan som finns är verkligen tacksamhet. 

Godnatt!

Wednesday Workout

Idag tog jag mina första stapplande ben in på gymmet för denna höst! Jag hade ett väldigt glatt sinne med en touch av nervositet. Det är egentligen konstigt hur man blir ovan så fort, och känner den där konstiga känslan av att vilja gå dit men ändå drar sig lite för det. För mig var det så idag, men av en slump tittade jag och Johan på en motivationsvideo, och efteråt bara slängde jag mig iväg på cykeln. Jag var innanför dörrarna inom 7 minuter, och gissa vad, jag kände inte alls den där knepiga känslan jag hade föreställt mig. Jag blev bara glad över att jag var där.

 

Eftersom det var mitt första pass på länge (vågar inte avslöja detaljer på hur länge) körde jag lugnt och sansat. De övningar jag körde var:

 

Squats 

Cable pull för triceps 

Magmaskin 

Armhävningar 

"Womiting cat" (magövning) 

Här är videon som jag tittade på. Jag rekommenderar verkligen att kika på den!

 

 

Nu är jag lycklig över att jag gjorde det jag bestämt mig för, och sitter med en kopp ekologiskt te med smak av citron och ingefära. Godnatt på er! 

 

Hösten 2017

Nu är jag tillbaka för mitt fjärde år i kära Lule! Jag har haft en underbar sommar i både Sundsvall och Linköping och egentligen önskar jag att den inte var över riktigt än. Men nu är det dags igen, och det är bara att köra på denna höst! Inför varje ny årstid försöker jag ha mål eller egentligen ledord som jag speciellt vill uppnå eller leva efter. I år, hösten 2017, tänker jag mig att speciellt fokusera på en hälsosam och välmående höst, i allt gällande kost, träning, universitetet och allting annat. Så det enda ledordet och målet är att bli STARK! Och därför vill jag skriva om denna resa här ända fram till jul. Jag sitter just nu och dricker en kall öl, har tända ljus med en doft av granatäpple och försöker ställa om mig från sommar-mode, en bra första start med andra ord! 


Jag avslutar med att visa några bilder från sommaren ❤

The haunted girl at LTU

Nu har jag gjort årets första halloween sminkning! Jag fick feeling i söndags så kunde inte hålla mig längre haha. Jag har fått massor av inspiration så det kommer definitivt fler, bara att hålla utkik :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sjukling

book, tea, and sadness-bild
 
Idag är det onsdag, och jag har blivit sjuk. Buuhu! Jag tycker verkligen inte om att vara sjuk, det gör mig så nere och ledsen. Jag får alltid en känsla av att jag allltid kommer att vara sjuk och allt kommer att vara mörkt och hemskt. Vilket det förstås inte är, och det inser jag igen när jag blivit frisk igen. Det är inte lätt att vara en känslomänniska! Haha ;)
 
Så just nu vilar jag och dricker te i mängder. Jag hoppas på tillfriskande snarast möjligt, så jag kan återgå till min träning igen. Jag har nämligen redan nu börjat träna inför tjejvasan jag kommer köra i vår.
 
Bilden är tagen från weheartit.com.
 
Kram
Amanda 

Skinnytight basic tröja

 
 
BLÅ//NUDE//BRUN
 
Så fin baströja! Jag älskar att den går tight hela vägen och verkar nästan vara sömlös. Jag kunde inte motstå så jag klickade hem den bruna längst ut till höger. Jag har inte alls för mycket tröjor redan ;)
 
Du hittar tröjorna i länken!
Hej på dig! Mitt namn är Amanda, 23, och jag bor uppe i kallaste norrland för att plugga till civilingenjör. När jag inte är ute för att skotta, klappa renar eller titta på det vackra norrskenet, så tillbringar jag helst min tid med träning, vänner och böcker. Och Johan såklart! Jag använder denna blogg för att skriva min syn på vad hälsa och välmående är, och om SMINK i alla former!
HannaVic logotype